Featured Item
Featured Item
Featured Item
Featured Item

Nota Informatie

De rekening:
De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld welke door de overheid wordt bepaald. Onze facturen worden verstuurd via Fa-med. Zij kunnen de rekening rechtstreeks indienen bij uw verzekeraar. Indien u een tandartsverzekering heeft, zal uw verzekering het verzekerde bedrag rechstreeks aan Famed uitkeren. Het eventuele restant (vaak 25%) wat u zelf moet betalen zult u per acceptgiro thuis ontvangen.

Betalen en Fa-Med:
In onze praktijk zorgen wij liever voor u dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Optijd betalen:
Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Fa-med via 0900-0885* of ga naar notavanfamed.nl.

Vragen over uw nota?
Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, meldt u dan aan bij notavanfamed.nl of bel 0900-0885*. *€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten

Contact gegevens FaMed:
Website: www.notavanfamed.nl
E-mail: contactcenter@famed.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:00 - 18:00 uur.
Telefoon algemene vragen: 0900 - 0885 (€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten)
Telefoon duplicaatnota aanvragen: 0900 - 0882 (€ 1,00 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten)