Featured Item
Featured Item
Featured Item
Featured Item

Team

Het geheim van kwalitatieve, verantwoorde tandheelkundige zorg leveren ligt in de nauwe samenwerking van het team.

Mevr. drs. P.K. Kwehandjaja - tandarts
Mevrouw P.K. Kwehandjaja is al 40 jaar tandarts. Mevrouw is geduldig en heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen. Zij heeft 30 jaar gewerkt bij de jeugd tandverzorging. Zij is aangesloten bij het KNMT.

Dhr. drs. M.D. Kwehandjaja - tandarts
De heer M.D. Kwehandjaja is een jonge tandarts. Hij is geduldig en houdt van een onspannen werksfeer, waarbij tijd en begrip is voor de patient. Hij heeft speciale interesse in (paro)chirurgie. Deze tandarts is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten en verzorgt de behandeling voor het plaatsen van de onzichtbare beugel (AirAlign). Hij is gecertificeerd bij de kwaliteitsregister tandartsen en is lid van het KNMT.

Ginny Wachter – assistente
Mevrouw Wachter is onze nieuwste aanwinst en studeert mondzorgkunde. Zij heeft voor het studeren lange tijd als assistente gewerkt. Zij werkt graag met kinderen en zorgt ervoor dat de werkzaamheden in de praktijk soepel verlopen.

Aswini Veerasamy – assistente
Mevrouw Veerasamy is een tandarts afkomstig uit India. Zij is bij ons werkzaam als assistente zodat zij ervaring opdoet binnen de Nederlandse richtlijnen van tandheelkunde en tevens bedreven raakt in de Nederlandse taal.